Back to Top

Diensten

Binnenschilderwerk

Uw binnen schilderwerk is de basis van een mooie en gezonde leefomgeving. Daarnaast biedt het ook de basis van al uw schilderwerk in- en buiten het huis.  De kozijnen moeten goed onderhouden worden om houtrot en vocht tegen te gaan. Om dit te voorkomen moet het binnen schilderwerk op de kozijnen goed afgesloten zijn, zodat er geen vocht naar buiten kan. Vocht veroorzaakt dat de verf op de kozijnen aan de binnen en buitenzijde kan gaan bladeren of onthechten waardoor houtrot kan ontstaan. Het is dus noodzakelijk om houtrot en vocht te voorkomen door middel van uw schilderwerk binnen goed te onderhouden.
Jordi Hand Schilderwerken zorgt ervoor dat dit probleem voorkomen wordt en uw binnen schilderwerk altijd kwalitatief goed is en er stralend uitziet.  Het binnen schilderwerk in uw huis kan bestaan uit wanden en plafonds, deuren en kozijnen, radiatoren en trappen, maar bijvoorbeeld ook uw houtenvloer. Alles is mogelijk bij Jordi Hand Schilderwerken.
Het binnen schilderwerk van uw huis kan uw interieur en sfeer sterk bepalen. Van strak afgewerkte wanden tot verschillende soorten kleuren. Jordi Hand Schilderwerken kan alles naar uw wensen en behoeften realiseren. Daarnaast geven wij ook kleur en materiaaladvies. Wij maken gebruik van verschillende soorten verven en coatings om de muren goed af te werken en bijvoorbeeld de muren in de woonkamer, keuken en badkamer afwasbaar te maken, heel handig bij jonge kinderen of huisdieren.
Jordi Hand Schilderwerken maakt binnen gebruik van milieu- en mensvriendelijke producten. Het voordeel van deze producten is dat zij snel drogen en zo goed als geurloos zijn, zodat u minder overlast heeft van het binnen schilderwerk.

 

Buitenschilderwerk

Ons Nederlandse klimaat kent een groot verschil in weersomstandigheden. Van een tropische, zonnige zomerdag met 30 graden tot aan een onweersbui met regen, harde windstoten en misschien zelfs hagel en in de winter vriezend weer.  Uw woning en/of bedrijfspand krijgt dus veel te voorduren.  Daarom is een goede bescherming belangrijk voor het schilderwerk.  Een onderhoudsbeurt is zeker aan te raden wanneer er op het schilderwerk afgebladderde verf zit of scheuren en kale plekken in uw schilderwerk te zien zijn.
Op tijd onderhoud aan uw schilderwerk houdt het schilderwerk in goede staat, de kosten laag en uw woning of bedrijfspand behoudt zijn waarde. Jordi Hand schilderwerken onderhoudt het buitenschilderwerk en zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer straalt. Dit wordt op een professionele wijze gedaan met veel kennis en ervaring en kwalitatief de beste producten zodat u het langst plezier heeft van uw schilderwerk.
De beste periode voor het buiten schilderwerk is de periode van april tot eind oktober. In deze periode is de temperatuur en de luchtvochtigheid het beste voor het verwerken van de verf.
Voor meer informatie …… of vraag direct een offerte aan…..

 

Spuitwerk

Naast het traditionele schilderwerk bent u bij Jordi Hand Schilderwerken ook aan het juiste adres voor het spuiten van uw deuren, kozijnen en trappen en is er de mogelijkheid om uw wanden en plafonds te voorzien van spuitwerk.

Kan uw keuken een opfris beurt gebruiken¬? Ook dat kunnen wij voorzien van spuitwerk weer een moderne uitstraling geven. Door gebruik te maken van de beste spuitapparatuur kan Jordi Hand Schilderwerk een geweldig eindresultaat garanderen. Het grote voordeel van spuitwerk is de gladde afwerking met een gelijkmatige dikte van de aangebrachte verflaag. Als de mogelijkheid er is om gebruik te maken van spuitwerk in uw woning, is dat zeker de moeite waard. Als we spuitwerk gaan vergelijken met het traditionele schilderwerk dan werkt spuitwerk tijdbesparend en dat scheelt u onnodige kosten. U bepaalt de kleur en Jordi Hand Schilderwerken zorgt voor een uitstekende uitvoering en eindresultaat.

 

Behangwerk

Bij Jordi Hand Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het laten aanbrengen van diverse soorten wandbekleding, zoals vinyl-, papier-, vlies-, foto- en glasvezelbehang.
Het behangen van uw muren is een precies werkje, wat al snel fout kan gaan. Behangen is een kwestie van ervaring, materiaalkennis en het juiste gereedschap. Wanneer u het over laat aan Jordi Hand Schilderwerken bent u verzekerd van een strak eindresultaat. Wilt u een chique uitstraling in uw woonkamer of een leuk motief in uw kinderkamer, het is allemaal mogelijk.

 

Houtrot reparatie

Houtrot reparatie
Houtrot kan een groot probleem vormen in kozijnen, deuren of andere houten onderdelen. Houtrot komt vaak voor in houten onderdorpels en houten verbindingen.  Bij houtrot wordt het slechte hout verwijderd met een speciale machine. Daarna word dit gerepareerd met een duurzame epoxy plamuur dat meewerkt met het hout. Het is dus geen tijdelijke oplossing maar uw kozijnen, deuren of andere houten onderdelen kunnen weer jaren mee.


Voordelen duurzaam repareren

Het duurzaam repareren van aangetast hout heeft vele voordelen. De belangrijkste voordelen hebben wij voor u kort samengevat:

•    Door middel van reparatie bespaart u geld.
•    Reparatie is milieubewuster. Er wordt nooit onnodig gezond hout weggegooid.
•    U kunt houtrot voor zijn waardoor u met reparatie minder overlast veroorzaakt dan kozijnvervanging. Het kozijn hoeft niet verwijderd te worden en de reparatie kan vanuit buiten uitgevoerd worden.
•    Er is door middel van reparatie een kleinere kans op beschadigingen. Zoals beschadigingen aan de vensterbanken, het stucwerk of het tegelwerk.

Als het houtrot te heftig verspreid is, kan het niet meer worden hersteld. Dan zal het houtwerk deels vervangen moeten worden. Jordi Hand Schilderwerken is gespecialiseerd in deelvervanging van houtwerk. Het aangetaste hout zal vervangen worden door een nieuw stuk hout, dat weer op zijn plaats terug gelijmd wordt. Indien het hout een grote deelvervanging nodig heeft, zal er samengewerkt worden met een ervaren timmerbedrijf.  U kunt dus bij ons terecht  voor al uw houtrot en deelvervangingen.